Rendezvényszervezés

Születésnapok, névnapok, osztálytalálkozók, ballagások, halotti torok és minden egyéb esemény megrendezését vállaljuk helyben (éttermünkben 60 főig,  borozónkban 20 főig),  vagy adott helyszínre kitelepülve is. Április közepétől Szeptember végéig rendezvénysátorunkban (ami fűthető is) csoportok fogadását 120 főig vállaljuk.
20 km-es körzetben 30 fő felett, a szerviz szolgáltatás és a kiszállítás díjtalan!
Bármilyen egyéb igényre is megoldást keresünk!
Érdeklődjön a 06-30-906-3043-as telefonszámon, vagy személyesen.
Minden apró részletre kiterjedően felvilágosítást nyújtunk előzetes kalkulációval egyetemben!
Előre is köszönjük érdeklődésüket és várjuk hívásaikat akár hétvégén is!
Tisztelettel: Bangó Sándor. 06-30/907-2177,06-83/376-043.

 

 

Ajánlat - 100 fő 2017 februártól

 
  1. menü      
  étel adag egységár összesen
leves szürkemarha raguleves hajdinagombóccal 100 750 75 000
mártások vargányamártás rozmaringos húsgombóccal 50 1 250 62 500
paradicsommártás húsgombóccal 50 970 48 500
húsételek sertésszűz tócsibundában 20 1 690 33 800
borjú bécsi 15 1 790 26 850
oregánós-parmezános csirkemell 20 1 690 33 800
pácolt kacsamell ribizli-tükrön sós túrógombóccal 15 2 650 39 750
töltött sertésszűz tejszínes-bacon-ös raguval 15 1 690 25 350
parajjal és kecskesajttal töltött csirkemell rántva 15 1 690 25 350
göngyölt libamell 10 2 850 28 500
köretek zelleres burgonyapüré 25 410 10 250
petrezselymes burgonya 25 390 9 750
vajon párolt zöldségek 10 450 4 500
jázmin rizs 25 490 12 250
saláták retkes balzsamecetes zöldsaláta 50 520 26 000
céklás lilakáposzta saláta 50 450 22 500
egyéb        
éjfél után vadas borjú zsömlegombóccal 25 2 200 55 000
vadpörkölt  dödöllével 25 1 950 48 750
gyümölcstál 3 6 000 18 000
  összesen:     606 400

 

  2. menü      
  étel adag egységár összesen
leves Újházi tyúkhúsleves 100 470 47 000
mártások csirkepaprikás galuskával 100 1 360 136 000
       
húsételek gordon bleu 15 1 490 22 350
rántott csirke alsócomb 15 1 190 17 850
pácolt csirkemell sajtos zöldlepénnyel 15 1 790 26 850
sertésszűz zöldséges gazdag raguval 20 1 650 33 000
sült kacsacomb 15 1 710 25 650
sajttal töltött csirkemell rántva 20 1 550 31 000
töltött gombafejek rántva 15 990 14 850
köretek petrezselymes burgonya 25 390 9 750
rizi-bizi 25 390 9 750
krokett 25 450 11 250
dödölle 15 460 6 900
saláták friss vegyes saláta 50 480 24 000
káposztasaláta 50 360 18 000
egyéb        
éjfél után zöldséges vadragu tarhonyával 25 1 940 48 500
székelykáposzta  25 1 290 32 250
gyümölcstál 3 6 000 18 000
        532 950

  3. menü      
    adag egységár összesen
leves tyúkhúsleves finommetélttel 100 410 41 000
mártások tejszínes gombamártás főtt hússal (tyúk) 50 810 40 500
zsömlemártás főtt hússal (tyúk) 50 810 40 500
húsételek fasírozott sertéshúsból 15 990 14 850
szezámmagos rántott csirkemell 15 1 390 20 850
rántott sertés-szelet 15 1 250 18 750
menyecskeláb 20 1 590 31 800
egybensült tarja kakukkfüves mártással 20 1 250 25 000
töltött csirke felsőcomb 25 1 350 33 750
      0
köretek fűszeres burgonya 25 450 11 250
petrezselymes burgonya 30 390 11 700
párolt rizs 30 370 11 100
párolt zöldségek 15 450 6 750
saláták káposzta-uborka-és paradicsomsaláta  100 410 41 000
       
egyéb túrós,- meggyes, tökös-mákos rétes 100 470 47 000
éjfél után marhapörkölt galuskával 25 1 700 42 500
töltött káposzta 25 1 190 29 750
gyümölcstál 3 6 000 18 000
        486 050

Nézze meg galériánkat

« 1 A 4 »