Rendezvényszervezés

Születésnapok, névnapok, osztálytalálkozók, ballagások, halotti torok és minden egyéb esemény megrendezését vállaljuk helyben (éttermünkben 60 főig,  borozónkban 20 főig),  vagy adott helyszínre kitelepülve is. Április közepétől Szeptember végéig rendezvénysátorunkban (ami fűthető is) csoportok fogadását 120 főig vállaljuk.
20 km-es körzetben 30 fő felett, a szerviz szolgáltatás és a kiszállítás díjtalan!
Bármilyen egyéb igényre is megoldást keresünk!
Érdeklődjön a 06-30-906-3043-as telefonszámon, vagy személyesen.
Minden apró részletre kiterjedően felvilágosítást nyújtunk előzetes kalkulációval egyetemben!
Előre is köszönjük érdeklődésüket és várjuk hívásaikat akár hétvégén is!
Tisztelettel: Bangó Sándor. 06-30/907-2177,06-83/376-043.

 

 

Ajánlat - 100 fő 2018 január 20-tól

 
  1. menü      
  étel adag egységár összesen
leves szürkemarha raguleves hajdinagombóccal 100 950 95 000
mártások vargányamártás rozmaringos húsgombóccal 50 1 890 94 500
paradicsommártás húsgombóccal 50 1 250 62 500
húsételek sertésszűz tócsibundában 20 1 970 39 400
borjú bécsi 15 1 990 29 850
oregánós-parmezános csirkemell 20 1 890 37 800
pácolt kacsamell ribizli-tükrön sós túrógombóccal 15 3 490 52 350
töltött sertésszűz tejszínes-bacon-ös raguval 15 2 400 36 000
parajjal és kecskesajttal töltött csirkemell rántva 15 2 200 33 000
göngyölt libamell 10 3 350 33 500
köretek zelleres burgonyapüré 25 520 13 000
petrezselymes burgonya 25 520 13 000
vajon párolt zöldségek 10 620 6 200
jázmin rizs 25 590 14 750
saláták retkes balzsamecetes zöldsaláta 50 670 33 500
céklás lilakáposzta saláta 50 590 29 500
egyéb        
éjfél után vadas borjú zsömlegombóccal 25 2 600 65 000
vadpörkölt  dödöllével 25 2 550 63 750
gyümölcstál 3 7 500 22 500
  összesen:     775 100

 

  2. menü      
  étel adag egységár összesen
leves Újházi tyúkhúsleves 100 650 65 000
mártások csirkepaprikás galuskával 100 1 710 171 000
       
húsételek gordon bleu 15 2 150 32 250
rántott csirke alsócomb 15 1 550 23 250
pácolt csirkemell sajtos zöldlepénnyel 15 2 300 34 500
sertésszűz zöldséges gazdag raguval 20 2 400 48 000
sült kacsacomb 15 2 050 30 750
sajttal töltött csirkemell rántva 20 1 890 37 800
töltött gombafejek rántva 15 1 390 20 850
köretek petrezselymes burgonya 25 520 13 000
rizi-bizi 25 530 13 250
krokett 25 570 14 250
dödölle 15 610 9 150
saláták friss vegyes saláta 50 650 32 500
káposztasaláta 50 490 24 500
egyéb        
éjfél után zöldséges vadragu tarhonyával 25 2 590 64 750
székelykáposzta  25 1 590 39 750
gyümölcstál 3 7 500 22 500
        697 050

  3. menü      
    adag egységár összesen
leves tyúkhúsleves finommetélttel 100 590 59 000
mártások tejszínes gombamártás főtt hússal (tyúk) 50 1 190 59 500
zsömlemártás főtt hússal (tyúk) 50 1 150 57 500
húsételek fasírozott sertéshúsból 15 1 490 22 350
szezámmagos rántott csirkemell 15 1 790 26 850
rántott sertés-szelet 15 1 850 27 750
menyecskeláb 20 2 200 44 000
egybensült tarja kakukkfüves mártással 20 1 850 37 000
töltött csirke felsőcomb 25 1 590 39 750
       
köretek fűszeres burgonya 25 550 13 750
petrezselymes burgonya 30 520 15 600
párolt rizs 30 490 14 700
párolt zöldségek 15 620 9 300
saláták káposzta-uborka-és paradicsomsaláta  100 610 61 000
       
egyéb túrós,-meggyes, tökös-mákos rétes 100 690 69 000
éjfél után marhapörkölt galuskával 25 2 250 56 250
töltött káposzta 25 1 590 39 750
gyümölcstál 3 7 500 22 500
        675 550

Nézze meg galériánkat

« 2 A 4 »