Rendezvényszervezés

Születésnapok, névnapok, osztálytalálkozók, ballagások, halotti torok és minden egyéb esemény megrendezését vállaljuk helyben (éttermünkben 60 főig,  borozónkban 20 főig),  vagy adott helyszínre kitelepülve is. Április közepétől Szeptember végéig rendezvénysátorunkban (ami fűthető is) csoportok fogadását 120 főig vállaljuk.
20 km-es körzetben 30 fő felett, a szerviz szolgáltatás és a kiszállítás díjtalan!
Bármilyen egyéb igényre is megoldást keresünk!
Érdeklődjön a 06-30-906-3043-as telefonszámon, vagy személyesen.
Minden apró részletre kiterjedően felvilágosítást nyújtunk előzetes kalkulációval egyetemben!
Előre is köszönjük érdeklődésüket és várjuk hívásaikat akár hétvégén is!
Tisztelettel: Bangó Sándor. 06-30/907-2177,06-83/376-043.

 

 

Ajánlat - 100 fő 2018 január 20-tól

 
  1. menü      
  étel adag egységár összesen
leves szürkemarha raguleves hajdinagombóccal 100 790 79 000
mártások vargányamártás rozmaringos húsgombóccal 50 1 490 74 500
paradicsommártás húsgombóccal 50 970 48 500
húsételek sertésszűz tócsibundában 20 1 690 33 800
borjú bécsi 15 1 790 26 850
oregánós-parmezános csirkemell 20 1 690 33 800
pácolt kacsamell ribizli-tükrön sós túrógombóccal 15 2 950 44 250
töltött sertésszűz tejszínes-bacon-ös raguval 15 1 790 26 850
parajjal és kecskesajttal töltött csirkemell rántva 15 1 790 26 850
göngyölt libamell 10 2 950 29 500
köretek zelleres burgonyapüré 25 460 11 500
petrezselymes burgonya 25 420 10 500
vajon párolt zöldségek 10 470 4 700
jázmin rizs 25 550 13 750
saláták retkes balzsamecetes zöldsaláta 50 550 27 500
céklás lilakáposzta saláta 50 470 23 500
egyéb        
éjfél után vadas borjú zsömlegombóccal 25 2 200 55 000
vadpörkölt  dödöllével 25 1 950 48 750
gyümölcstál 3 6 500 19 500
  összesen:     638 600

 

  2. menü      
  étel adag egységár összesen
leves Újházi tyúkhúsleves 100 510 51 000
mártások csirkepaprikás galuskával 100 1 490 149 000
       
húsételek gordon bleu 15 1 590 23 850
rántott csirke alsócomb 15 1 190 17 850
pácolt csirkemell sajtos zöldlepénnyel 15 1 890 28 350
sertésszűz zöldséges gazdag raguval 20 1 790 35 800
sült kacsacomb 15 1 890 28 350
sajttal töltött csirkemell rántva 20 1 650 33 000
töltött gombafejek rántva 15 990 14 850
köretek petrezselymes burgonya 25 420 10 500
rizi-bizi 25 420 10 500
krokett 25 480 12 000
dödölle 15 490 7 350
saláták friss vegyes saláta 50 510 25 500
káposztasaláta 50 390 19 500
egyéb        
éjfél után zöldséges vadragu tarhonyával 25 2 100 52 500
székelykáposzta  25 1 290 32 250
gyümölcstál 3 6 500 19 500
        571 650

  3. menü      
    adag egységár összesen
leves tyúkhúsleves finommetélttel 100 440 44 000
mártások tejszínes gombamártás főtt hússal (tyúk) 50 990 49 500
zsömlemártás főtt hússal (tyúk) 50 890 44 500
húsételek fasírozott sertéshúsból 15 990 14 850
szezámmagos rántott csirkemell 15 1 490 22 350
rántott sertés-szelet 15 1 390 20 850
menyecskeláb 20 1 690 33 800
egybensült tarja kakukkfüves mártással 20 1 390 27 800
töltött csirke felsőcomb 25 1 350 33 750
       
köretek fűszeres burgonya 25 480 12 000
petrezselymes burgonya 30 420 12 600
párolt rizs 30 400 12 000
párolt zöldségek 15 470 7 050
saláták káposzta-uborka-és paradicsomsaláta  100 490 49 000
       
egyéb túrós,-meggyes, tökös-mákos rétes 100 510 51 000
éjfél után marhapörkölt galuskával 25 1 790 44 750
töltött káposzta 25 1 290 32 250
gyümölcstál 3 6 500 19 500
        531 550

Nézze meg galériánkat

« 2 A 4 »