Göcseji gombaleves: Tejszínnel dúsított, fűszeres leves.
Göcseji baboskáposzta csülökkel: Nagyon kedvelt, nehéz, szinte már egytálételként is fogyasztható, füstölt és nyers csülökkel, valamint savanyú káposztával készülő leves.
Velővel töltött palacsinta:fűszeresen elkészített velővel töltött palacsinta rántva, kapros tartármártással leöntve.
Menyecskeláb: Sertésszeleteket szeletelt sajttal és saját készítésű pácolt csülöksonkával töltjük majd rántva tálaljuk.
Zalai finomfalatok: Natúr sertésszelet sörtésztába bundázva, fokhagymás tejföllel leöntve.
Natúrszelet Ínyenc módra: Natúr sertéskaraj roston megsütve, velős-gombás ragúval tálalva.
Magyaros ördögfalatok:csípős kolbásszal töltött göngyölt sertésborda roston sütve, galuskával tálalva és tejfölös lecsóval nyakonöntve. CSAK INYENCEKNEK!
Bazsalikomos sertésszűz:Roston sült pácolt sertésszűz roston sült zöldségekkel /cukkini,padlizsán,paradicsom,paprika,retek/
„Bakkancsos” pulykamell: Kecskesajttal és saját készítésű pácolt csülöksonkával töltött pulykamell rántva,szeletek rántva.
Mediterrán pulykamell :fetasajttal és olivabogyóval töltött göngyölt pulykamell bundázva.
Csirkemell „Újasszony” módra: csirkemell csíkokat megpirítjuk, majd kaporral megszórjuk, stauboljuk és tejszínnel felöntjük mártás sűrűségűre.
Zöldséges csirkemell: A csíkokra vágott csirkemellet serpenyőben pirítjuk, majd a csíkokra vágott idényzöldségekkel készre pároljuk .Köret nélkül is fogyasztható.
Pácolt csirkemell sajtos zöldlepénnyel: A csirkemell filéket bazsalikomos-paradicsomos pácban érleljük,roston sütve füstölt sajttal töltött zöldlepénnyel/ sűrű palacsintatészta ízesített spenóttal kikeverve, lepényként sütve./
Hátszín „Vadász”módra: A csirkemájat hagymán pirítjuk, majd gombát adunk hozzá és pár csepp vörösborral „pikánsítva” készült ragut egy szelet roston sült hátszínre halmozzuk.
Csíkós rostélyos: A házilag készített lecsót, amelyről a külföldi vendégeknek Magyarország jut eszébe, tejföllel kikeverjük, majd egy szelet pácolt, rostonsült marha hátszín tetejére öntjük, galuskával tálaljuk.
Zalai rostonmáj: Roston elkészített csirkemájat fonnyasztott hagymával és pirított füstölt szalonnával tálaljuk.
Magyaros csirkemáj: Hagymát és szalonnát serpenyőben hevítjük, csirkemájat hozzáadjuk, majd házi készítésű lecsóval felöntjük. Dödöllével ajánljuk.
Dödölle: Főtt burgonya áttörve, liszttel és sóval elkeverve. A kész masszából kiszaggatott kis gombócokat olajban megsütjük, fonnyasztott hagymával tálaljuk.
Tócsi-Krumpliprósza: Reszelt burgonya kefírrel és liszttel kikeverve, fokhagymával és sóval ízesítve. A kész masszát lepényszerűen kisütjük, tejföllel tálaljuk. Az alaprecept szerint készített tócsi mellett az étlapon többféle ízesítésű változat is megtalálható.
Kukoricaprósza: a kukoricalisztet a tócsihoz hasonlóan kikeverjük- só és krumpli nélkül. Ugyanúgy megsütjük, és házi készítésű szilvalekvárral tálaljuk.